Friday, June 10, 2011

3 Jantung Hati - Uncut Version II

Babak seterusnya.
Ini selepas piknik ringkas di taman KLCC.



Selesai makan tenghari yang agak ringan dan ringkas, awan mendung bergerak menghambat langit yang cerah dan mengugurkan hujan titik demi titik. Mereka bergegas memasukkan saki baki makanan dan berlari perlahan menuju ke bangunan KLCC  tetapi akhirnya terpaksa memecut apabila titik hujan sudah mulai kasar.

“Aduh….dah cam cerita Tamil.. berlari dalam hujan pulak kita..”

Nadim tercungap-cungap sambil menurunkan Ensha dari dukungan, dia mengibas lengan bajunya yang agak basah. Sampai saja mereka di bawah bumbung, hujan mulai turun mencurah-curah.

“Habis basah dah my HunnyBunny ni..” dia membetulkan sedikit cap baseball yang terpusing.
“Apa la Uncle, lari sikit dah penat, tengok Mummy, relax je..”
“You are really fit eh..” dia menghela nafas berat apabila teringat kisah di FRIM.
“See the leg la..”

Mata Nadim nakal merenung ke kaki yang terbalut seluar berwarna coklat tua.

“Hey !!” lengannya di tampar kuat.
“Kesian Uncle, sakit tau..” Ensha melangut melihat Nadira, wajahnya serius sahaja.
“Tah apa-apa Mummy ni kan, dah jom Bunny, jangan layan Mummy..”
“It rhymes !” Ensha tergelak.
“Dah jom Bunny, jangan layan Mummy, Mr Bear loves Honey..” Nadim berhenti mencari kata.
“and Uncle Naddy loves Mummy..” sambung Ensha di sambut ketawa Nadim.
“Kenapa Uncle Naddy ?” tanya Nadim sambil tangannya dan tangan Ensha berayun-ayun.
“Nadim..Naddy..” balas Ensha yang ketawa sampai menutup-nutup mulutnya, Nadim menarik hidung mancung Ensha dan dia berkeriut menahan pedih.
“Yippie we are so lovey dovey…” Nadim menyambung sambil mengerling ke arah Nadira yang dari tadi memilih untuk mendengar sahaja, sambil cuba hendak menyambung puisi berima, tiba-tiba terlintas di fikirannya.
“Owh you Mr. Naddy so very the wacky !” Nadira cepat menyambung sebagai balasan pada katanya itu, Nadim berhenti dan merenung terus.
“Call me Wacky but don’t call me Naddy, I am in love with Honey and Mummy.” Dia mengenyet mata kanan untuk Nadira, kemudian mengenyet mata kiri untuk Ensha.
“Uncle so funny..make me happy..i want to lafy” Ensha menyambung sambil mereka berjalan santai melepasi kedai-kedai di KLCC itu.
“Lafy ?” tanya Nadim mengerut kening.
“Laugh..”
“Mana ada perkataan Lafy…”
“So what !”

Nadim geram terus menggeletek pinggang Ensha, tapi Ensha tidak berasa geli atau apa. Mereka terus ketawa ke arah Nadim yang terpinga-pinga.

“Stop before we go crazy like a bunch of zany !” Nadira cuba mengakhiri sesi bodoh-bodoh mereka petang itu, kerana terasa orang yang lalu lalang sudah memandang mereka dengan pelik.
“Ok dokie Miss Zany come sit on my lappy..” Nadim galak membalas.

Mereka ketawa terbahak-bahak dan berhenti di tepi railing mengambil nafas. Nadira mencuri pandang pada Nadim, pipinya merah kerana terlalu banyak ketawa.

Kenapalah awak ni manis sangat Nadim….

“Uncle nanti kita main macam ni lagi ok ?” kata Ensha setelah menyudahkan ketawanya.
“Okie dokie HunnyBunny !”

1 comment:

Fatma Çanka said...

En güncel Porno Filimleri, Anal, Oral, Grup Pornoları seyredin pornoyabak - porno izle - porno seyret - sex - izle - <a